RAPP

De App

Kost het jou veel tijd om de administratie bij te houden? Werk je vaak ’s avonds en in het weekend door of is de bedrijfsadministratie voor jou één groot struikelblok?

Wat is RAPP?

RAPP is een slimme administratie tool voor ZZP’ers en MKB’ers in de bouwsector die ervoor zorgt dat je zelf eenvoudig en efficiënt de administratie kunt uitvoeren. Zo bespaar je tijd en kun jij je focussen op de lopende klussen en projecten.

RAPP is dé oplossing om jouw cijfermatige administratie efficiënter te maken. De app is geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren in de bouw, zoals renovatiebedrijven, onderhoudsbedrijven of schildersbedrijven. Door de automatisering van processen kun je met het gebruik van de app veel tijd besparen. Zo kun je gemakkelijk en snel de balans opmaken van jouw geïnventariseerde- en gemaakte kosten. Hierdoor kun je direct zien of er binnen het afgesproken budget gewerkt wordt en welke marges voor de desbetreffende klus van toepassing zijn.

Offertes, facturen en werkvoorbereiding in één

Het combineren van de administratie en het opstellen van offertes, het maken van facturen en de werkvoorbereiding per bouwproject, maakt RAPP een aantrekkelijke tool. Doordat alle gegevens in dezelfde applicatie worden bijgehouden kun je met één druk op de knop een overzicht uitdraaien van jouw administratieve zaken. Daarnaast helpt de applicatie met jouw projectmanagement, documentatie en rapportages per project waardoor jij altijd inzicht hebt in de huidige status.

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Ontdek de mogelijkheden

Tijd besparen met de inventarisatie, documentatie, rapportages en calculeren? Ontdek de mogelijkheden!

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren.

Al klaar voor de WKB? Het kan met RAPP.

Ben jij al WKB proof?