De App

Kost het jou veel tijd om de administratie bij te houden? Werk je vaak ’s avonds en in het weekend door of is de bedrijfsadministratie voor jou één groot struikelblok?

Wat is RAPP?

RAPP is een slimme administratie tool voor ZZP’ers en MKB’ers in de bouwsector die ervoor zorgt dat je zelf eenvoudig en efficiënt de administratie kunt uitvoeren. Zo bespaar je tijd en kun jij je focussen op de lopende klussen en projecten.

RAPP is dé oplossing om jouw cijfermatige administratie efficiënter te maken. De app is geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren in de bouw, zoals renovatiebedrijven, onderhoudsbedrijven of schildersbedrijven. Door de automatisering van processen kun je met het gebruik van de app veel tijd besparen. Zo kun je gemakkelijk en snel de balans opmaken van jouw geïnventariseerde- en gemaakte kosten. Hierdoor kun je direct zien of er binnen het afgesproken budget gewerkt wordt en welke marges voor de desbetreffende klus van toepassing zijn.

Offertes, facturen en werkvoorbereiding in één

Het combineren van de administratie en het opstellen van offertes, het maken van facturen en de werkvoorbereiding per bouwproject, maakt RAPP een aantrekkelijke tool. Doordat alle gegevens in dezelfde applicatie worden bijgehouden kun je met één druk op de knop een overzicht uitdraaien van jouw administratieve zaken Tevens helpt de applicatie jouw projectmanagement, documentatie en urenregister makkelijker te maken.

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Inventariseren

Maak jouw inventarisatie eenvoudig, sneller en betrouwbaar met RAPP.  

Lees meer >

Offerte maken

Maak een complete offerte inclusief de benodigde materialen in één app.

Lees meer >

Rapportages

Houd zowel je collega’s als de klanten op de hoogte over de voortgang.

Lees meer >

Timemanagement en Urenregistratie

Met de timemanagement functie van RAPP kun je eenvoudig de benodigde én gemaakte uren bijhouden.

Lees meer >

Project management

Met RAPP zie je in één oogopslag een overzicht van al jouw verschillende klussen.

Lees meer >

Factuur maken

Factureren met RAPP is snel, effectief en eenvoudig.

Lees meer >

Ontdek de mogelijkheden

Tijd besparen met de inventarisatie, documentatie, rapportages en urenregistratie? Ontdek de mogelijkheden!