Over ons

Over RAPP?

RAPP is ontstaan uit de analyse van de dagelijkse processen van ABK Renovatiewerken. In de praktijk bleek de offerte vaak te hoog en was ABK onnodig dubbel werk aan het uitvoeren. Bij de aanvang bekeken de timmerlieden wat wel en niet de bedoeling was, maar bij het uitwerken van de offerte was niet altijd duidelijk wat de werkzaamheden precies inhielden. “Zo kon het ons bijvoorbeeld ontgaan wat voor soort verbinding f-stijl er was genoteerd.”, aldus André Boekel, oprichter RAPP. Ook werd de opdracht samen met de opdrachtgever (opzichter) vaak nog een keer geïnventariseerd, om er zeker van te zijn dat de offerte juist was. Er werd namelijk vaak teveel of juist te weinig uitgevoerd. Deze onduidelijke situaties leidden dan ook vaak tot onnodige discussies.

Problemen oplossen

De werknemers noteerden per project wat zij die dag hadden gedaan en maakten voor en na foto’s van de werkzaamheden die werden opgeslagen in Dropbox. Vervolgens was je veel tijd kwijt met het vergelijken van foto’s en het invoeren van alle administratieve handelingen per project. Daardoor was de eindcontrole (van werk en persoonlijke prestaties) er nauwelijks en ontstond er een grote verliespost.

Dit zeggen
anderen:

André Boekel

Directeur / Eigenaar ABK Renovatiewerken

“Topkwaliteit leveren voor mijn klanten en daarmee rendement behalen, dat is mijn uitgangspunt! Daarom sta ik niet graag voor verrassingen, tijdens en na afloop van een project. Het is voor mij dan ook belangrijk overzicht te houden en op de hoogte te zijn van alle lopende projecten.

Contact

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!