Over ons

Over RAPP?

RAPP is ontstaan uit de analyse van de dagelijkse processen van ABK Renovatiewerken. In de praktijk bleek de offerte vaak te hoog en was ABK onnodig dubbel werk aan het uitvoeren. Bij de aanvang bekeken de timmerlieden wat wel en niet de bedoeling was, maar bij het uitwerken van de offerte was niet altijd duidelijk wat de werkzaamheden precies inhielden. “Zo kon het ons bijvoorbeeld ontgaan wat voor soort verbinding f-stijl er was genoteerd.”, aldus André Boekel, oprichter RAPP. Ook werd de opdracht samen met de opdrachtgever (opzichter) vaak nog een keer geïnventariseerd, om er zeker van te zijn dat de offerte juist was. Er werd namelijk vaak teveel of juist te weinig uitgevoerd. Deze onduidelijke situaties leidden dan ook vaak tot onnodige discussies.

Problemen oplossen

De werknemers noteerden per project wat zij die dag hadden gedaan en maakten voor en na foto’s van de werkzaamheden die werden opgeslagen in Dropbox. Vervolgens was je veel tijd kwijt met het vergelijken van foto’s en het invoeren van alle administratieve handelingen per project. Daardoor was de eindcontrole (van werk en persoonlijke prestaties) er nauwelijks en ontstond er een grote verliespost.

Dit zeggen
anderen:

Contact

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.