RAPP

Over ons

Over Rapp?

RAPP is ontstaan uit de analyse van de dagelijkse processen van ABK Renovatiewerken. In de praktijk bleek de offerte vaak te hoog en was ABK onnodig dubbel werk aan het uitvoeren. Bij de aanvang bekeken de timmerlieden wat wel en niet de bedoeling was, maar bij het uitwerken van de offerte was niet altijd duidelijk wat de werkzaamheden precies inhielden. “Zo kon het ons bijvoorbeeld ontgaan wat voor soort verbinding f-stijl er was genoteerd.”, aldus André Boekel, oprichter RAPP.

Ook werd de opdracht samen met de opdrachtgever (opzichter) vaak nog een keer geïnventariseerd, om er zeker van te zijn dat de offerte juist was. Er werd namelijk vaak teveel of juist te weinig uitgevoerd. Deze onduidelijke situaties leidden dan ook vaak tot onnodige discussies.

Problemen oplossen

De werknemers noteerden per project wat zij die dag hadden gedaan en maakten voor en na foto’s van de werkzaamheden die werden opgeslagen in Dropbox. Vervolgens was je veel tijd kwijt met het vergelijken van foto’s en het invoeren van alle administratieve handelingen per project. Daardoor was de eindcontrole (van werk en persoonlijke prestaties) er nauwelijks en ontstond er een grote verliespost.

Dit zeggen anderen:

Liane Ploeg
Lees verder
“Onlangs zijn we gestart met RAPP. Wij zijn erg tevreden over het traject van aanschaf tot implementatie. Nu gaan we kijken of we over het gebruik net zo enthousiast zijn.”
André Boekel
Lees verder
“Dankzij RAPP hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”
Gebr van der Geest
Lees verder
“RAPP is een gebruiksvriendelijke tool met een goede inhoud. Ook met de communicatie en service vanuit RAPP ben ik zeer tevreden. Ik raad RAPP zeker aan aan andere bedrijven.”
FREEK DE FREL
Lees verder
“Wij zijn zeer tevreden over RAPP. Het is een zeer handige tool om de houtrot te registreren. Mijn opdrachtgevers zijn er altijd erg blij mee. Die vinden het PDF bestand altijd heel overzichtelijk.”

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Contactformulier

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren.

Al klaar voor de WKB? Het kan met RAPP.

Ben jij al WKB proof?