Wet Kwaliteitsborging

Op 1 januari 2023 gaat de Wet kwaliteitsborging voor de bouw in werking. Deze wet moet ervoor zorgen dat de bouwkwaliteit en de positie van de consument wordt verbeterd. Dit heeft grote effecten voor alle bedrijven binnen de bouwsector. Zo wordt de aansprakelijkheid van de aannemer verruimd en geldt er een informatieplicht richting de consument. Ben jij al voorbereid op de nieuwe wetgeving of kun je ondersteuning gebruiken? RAPP helpt jou!

Wat is RAPP?

RAPP is een handige applicatie voor kleine en grote organisaties in de bouwsector. De app helpt jou om eenvoudig en efficiënt je administratie uit te voeren. Door de automatisering van processen kun jij veel tijd besparen en zijn je projecten overzichtelijk.

RAPP helpt jou met:

Het grootste voordeel van RAPP is dat het proces van het inventariseren, voorbereiden van het werk en offreren aan elkaar gekoppeld is. De app maakt het mogelijk om een rapport te maken met het oog op de werkzaamheden van een nieuwe klus en het kostenplaatjes dat hier van toepassing is.

Wat kan RAPP voor jou doen?

Door gebruik te maken van RAPP voldoe jij snel en op de juiste manier aan de nieuwe wetgeving. Met de app toon je eenvoudig aan hoe het project verloopt, welke materialen je gebruikt, hoe lang een project duurt en krijg je dagelijks inzicht in de voortuitgang. Zo kun jij aan de vereiste informatieplicht voldoen. Doordat je constant op de hoogte gehouden wordt, weet je wat er gaande is en kun je tijdig op problemen inspelen. Zo verminder je de kans om aansprakelijk gesteld te worden. Door middel van de flow van het opmaken van de offerte tot de oplevering van het project met foto’s, wordt de kwaliteit geborgd en is alles rondom het project inzichtelijk.

Voldoe aan de WKB met RAPP

RAPP zorgt ervoor dat jij helemaal klaar bent voor de nieuwe Wet kwaliteitsborging. De wet is in het leven geroepen om de bouwkwaliteit en positie van de consument te verbeteren, en de kwaliteitsverbetering en faalkostenvermindering te stimuleren. Met RAPP voldoe jij aan al deze punten waardoor jij helemaal klaar bent voor de nieuwe WKB.

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en vraag een gratis demo aan! Wil je meer informatie over de app? Neem dan contact met ons op, we informeren je graag.

Dit zeggen
anderen: