RAPP

Tijdsbesparing

Werken met RAPP is snel, effectief en eenvoudig. Zowel voor als tijdens een project loopt dit al snel op tot een tijdwinst van maar liefst enkele uren per dag per medewerker. Als je als bedrijf een klus hebt afgerond, is het tijd om de bijhorende factuur naar de klant te sturen. Facturen maken is een essentieel onderdeel van het ondernemerschap, maar is niet altijd een geliefde klus. Het maken van een factuur wordt vaak als een lastig en tijdrovend onderdeel gezien en zelfs hierbij helpt RAPP.

Slimmer factureren met RAPP

RAPP biedt ZZP’ers en MKB’ers de mogelijkheid tot eenvoudig factureren. De app biedt ondersteuning en een overzicht van alle administratieve onderdelen voor jouw bouwklussen en -projecten. Je hebt alle benodigde informatie binnen RAPP waardoor jij snel met jouw facturatiesysteem de factuur kan versturen en dit levert jou ook weer een tijdsbesparing op.

De app kan zowel op mobiel als de tablet of computer gebruikt worden. Daardoor kun jij altijd bij jouw gegevens en wordt het maken van een factuur een stuk gemakkelijker en sneller!

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen:

Liane Ploeg
Lees verder
“Onlangs zijn we gestart met RAPP. Wij zijn erg tevreden over het traject van aanschaf tot implementatie. Nu gaan we kijken of we over het gebruik net zo enthousiast zijn.”
André Boekel
Lees verder
“Dankzij RAPP hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”
Gebr van der Geest
Lees verder
“RAPP is een gebruiksvriendelijke tool met een goede inhoud. Ook met de communicatie en service vanuit RAPP ben ik zeer tevreden. Ik raad RAPP zeker aan aan andere bedrijven.”
FREEK DE FREL
Lees verder
“Wij zijn zeer tevreden over RAPP. Het is een zeer handige tool om de houtrot te registreren. Mijn opdrachtgevers zijn er altijd erg blij mee. Die vinden het PDF bestand altijd heel overzichtelijk.”

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Contactformulier

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren.

Al klaar voor de WKB? Het kan met RAPP.

Ben jij al WKB proof?