Inventariseren

Het maken van een goede inventarisatie is voor vrijwel alle werkzaamheden binnen een renovatie- of onderhoudsproject van groot belang. Er moet een goed inventarisatie gemaakt worden van de precieze werkzaamheden, de benodigde materialen en het aantal benodigde uren. Bij grote projecten is dit vaak lastig in te schatten en worden er vaak dingen over het hoofdgezien of vergeten. Met RAPP wordt inventariseren een stuk eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder.

Slimmer inventariseren met RAPP

De inventarisatie van het werk geeft de omvang van de klus aan wat uiteindelijk als leidraad dient voor het hele project. RAPP heeft de mogelijkheid om aan de hand van fotorapportages op locatie een klus te inventariseren en het werk voor te bereiden. In de foto’s kun je direct aangeven welke werkzaamheden en kosten hier van toepassing zijn.

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen
anderen:

André Boekel

Directeur / Eigenaar ABK Renovatiewerken

“Dankzij RAPP hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

Contact

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!