RAPP

Inventariseren

Maak met RAPP jouw inventarisaties eenvoudig, snel en betrouwbaar. Het maken van een goede inventarisatie is voor vrijwel alle werkzaamheden binnen een renovatie- of onderhoudsproject van groot belang. Er moet een goed inventarisatie gemaakt worden van de precieze werkzaamheden, de benodigde materialen en het aantal benodigde uren. Bij grote projecten is dit vaak lastig in te schatten en worden er vaak dingen over het hoofdgezien of vergeten. 

Slimmer inventariseren met RAPP

De inventarisatie van het werk geeft de omvang van de klus aan wat uiteindelijk als leidraad dient voor het hele project. RAPP heeft de mogelijkheid om aan de hand van fotorapportages op locatie een klus te inventariseren en het werk voor te bereiden. In de foto’s kun je direct aangeven welke werkzaamheden en kosten hier van toepassing zijn.

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen:

Liane Ploeg
Lees verder
“Onlangs zijn we gestart met RAPP. Wij zijn erg tevreden over het traject van aanschaf tot implementatie. Nu gaan we kijken of we over het gebruik net zo enthousiast zijn.”
André Boekel
Lees verder
“Dankzij RAPP hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”
Gebr van der Geest
Lees verder
“RAPP is een gebruiksvriendelijke tool met een goede inhoud. Ook met de communicatie en service vanuit RAPP ben ik zeer tevreden. Ik raad RAPP zeker aan aan andere bedrijven.”
FREEK DE FREL
Lees verder
“Wij zijn zeer tevreden over RAPP. Het is een zeer handige tool om de houtrot te registreren. Mijn opdrachtgevers zijn er altijd erg blij mee. Die vinden het PDF bestand altijd heel overzichtelijk.”

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Contactformulier

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren.

Al klaar voor de WKB? Het kan met RAPP.

Ben jij al WKB proof?