RAPP renovatieapplicatie

Calculeren

Maak een complete berekening met RAPP inclusief de benodigde materialen per project. Calculeren en offertes maken wordt vaak gezien als een vervelende klus. Toch is het een essentieel onderdeel van het ondernemen. Als je een klus hebt bekeken en de hoeveelheid werk geïnventariseerd hebt, moet er een offerte opgesteld worden. Hierin geef je als bedrijf aan welke werkzaamheden gedaan worden, wat de planning van de klus wordt en welke kosten hieraan verbonden zijn. Ook kan je aangegeven welk materiaal nodig is om de klus te klaren.

Slimmer calculeren met RAPP

Met behulp van RAPP kun je snel en gemakkelijk calculeren en jouw offertes opstellen. Het voordeel van het gebruiken van de applicatie is dat het proces van het inventariseren, voorbereiden van het werk en offreren aan elkaar gekoppeld zijn. De app biedt de gelegenheid om een rapport op te stellen met de beoogde werkzaamheden van een nieuwe klus en het kostenplaatje dat hieraan verbonden is. Deze rapportfunctie binnen de applicatie kun je gemakkelijk als offerte laten fungeren voor jouw bouwbedrijf. Het systeem biedt de mogelijkheid de offerte online via de mail of per post naar potentiële klanten te sturen. Deze manier van offreren bespaart je veel tijd.

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen:

Liane Ploeg
Lees verder
“Onlangs zijn we gestart met RAPP. Wij zijn erg tevreden over het traject van aanschaf tot implementatie. Nu gaan we kijken of we over het gebruik net zo enthousiast zijn.”
André Boekel
Lees verder
“Dankzij RAPP hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”
Gebr van der Geest
Lees verder
“RAPP is een gebruiksvriendelijke tool met een goede inhoud. Ook met de communicatie en service vanuit RAPP ben ik zeer tevreden. Ik raad RAPP zeker aan aan andere bedrijven.”
FREEK DE FREL
Lees verder
“Wij zijn zeer tevreden over RAPP. Het is een zeer handige tool om de houtrot te registreren. Mijn opdrachtgevers zijn er altijd erg blij mee. Die vinden het PDF bestand altijd heel overzichtelijk.”

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Contactformulier

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren.