Projectmanagement

Als bouwbedrijf, zowel MKB of ZZP, komt het geregeld voor dat je tegelijk werkt aan verschillende projecten. Al deze verschillende projecten bevinden zich in een ander stadium en daar is goed projectmanagement voor nodig. RAPP biedt jou de mogelijkheid om projecten op een gemakkelijke manier te beheren in één overzichtelijk systeem. In deze projectmanagement tool kan het werk per bouwproject of woning gedocumenteerd worden.

Slimmer projectmanagement door RAPP

RAPP kan niet alleen projecten bijhouden, maar ook informatie over opdrachtgever, werknemers, eenheden en materialen registreren. Op deze manier kan je per project het overzicht bewaren over de gebruikte materialen, het ingekochte materiaal, welke werknemers aan een project hebben gewerkt en het aantal gewerkte uren. Dit maakt de applicatie aantrekkelijk voor bedrijven met personeel in dienst en versimpeld het inventariseren en projectmanagement.

De app is onder andere op mobiele telefoons of tablets beschikbaar. Zo kunnen werknemers zelf hun vorderingen in het systeem aangeven of eventuele aantekeningen maken. Het direct kunnen invoeren van deze gegevens zorgt voor een vermindering in de projectrisico’s en maakt het mogelijk om projecten tijdig bij te sturen en dit te communiceren naar de klant. Hierdoor wordt het beheren van klussen niet alleen overzichtelijker, maar zal het ook minder tijd kosten.

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen
anderen:

Contact

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.