RAPP

Projectmanagement

Met RAPP heb je in één oogopslag zicht op al jouw verschillende projecten. Als bouwbedrijf, zowel MKB of ZZP, komt het geregeld voor dat je tegelijk werkt aan verschillende projecten. Al deze verschillende projecten bevinden zich in een ander stadium en daar is goed projectmanagement voor nodig. In deze projectmanagement tool kan het werk per bouwproject of woning gedocumenteerd worden.

Slimmer projectmanagement met RAPP

RAPP kan niet alleen projecten bijhouden, maar ook informatie over opdrachtgever, werknemers, eenheden en materialen registreren. Op deze manier kan je per project het overzicht bewaren over de gebruikte materialen, het ingekochte materiaal, welke werknemers aan een project hebben gewerkt en het aantal gewerkte uren. Dit maakt de applicatie aantrekkelijk voor bedrijven met personeel in dienst en versimpelt het inventariseren en projectmanagement.

De app is onder andere op mobiele telefoons en tablets beschikbaar. Zo kunnen werknemers zelf hun vorderingen in het systeem aangeven of eventuele aantekeningen maken. Het direct kunnen invoeren van deze gegevens zorgt voor een vermindering in de projectrisico’s. Het maakt mogelijk om projecten tijdig bij te sturen en dit te communiceren naar de klant. Hierdoor wordt het beheren van klussen niet alleen overzichtelijker, maar gaat het ook minder tijd kosten.

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen:

Liane Ploeg
Lees verder
“Onlangs zijn we gestart met RAPP. Wij zijn erg tevreden over het traject van aanschaf tot implementatie. Nu gaan we kijken of we over het gebruik net zo enthousiast zijn.”
André Boekel
Lees verder
“Dankzij RAPP hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”
Gebr van der Geest
Lees verder
“RAPP is een gebruiksvriendelijke tool met een goede inhoud. Ook met de communicatie en service vanuit RAPP ben ik zeer tevreden. Ik raad RAPP zeker aan aan andere bedrijven.”
FREEK DE FREL
Lees verder
“Wij zijn zeer tevreden over RAPP. Het is een zeer handige tool om de houtrot te registreren. Mijn opdrachtgevers zijn er altijd erg blij mee. Die vinden het PDF bestand altijd heel overzichtelijk.”

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Contactformulier

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren.

Al klaar voor de WKB? Het kan met RAPP.

Ben jij al WKB proof?