RAPP renovatieapplicatie

Overzichtelijk

Met RAPP heb je alles per woning vastgelegd: géén losse foto’s en documentatie meer. Om de lopende projecten in renovatie- of schilderwerkzaamheden op een juiste manier onder controle te houden, is timemanagement een belangrijk onderwerp. Er moet een juiste schatting gemaakt worden van de uren die nodig zijn om het project uit te voeren. 

Timemanagement

Slimmer timemanagement met RAPP

Via de projectmanagement functie kunnen de geinventariseerde uren en het inkopen van materiaal direct, en op locatie geregistreerd worden. Dit levert een enorme tijdsbesparing op.

projectmanagement

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen anderen:

Liane Ploeg
Lees verder
“Onlangs zijn we gestart met RAPP. Wij zijn erg tevreden over het traject van aanschaf tot implementatie. Nu gaan we kijken of we over het gebruik net zo enthousiast zijn.”
André Boekel
Lees verder
“Dankzij RAPP hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”
Gebr van der Geest
Lees verder
“RAPP is een gebruiksvriendelijke tool met een goede inhoud. Ook met de communicatie en service vanuit RAPP ben ik zeer tevreden. Ik raad RAPP zeker aan aan andere bedrijven.”
FREEK DE FREL
Lees verder
“Wij zijn zeer tevreden over RAPP. Het is een zeer handige tool om de houtrot te registreren. Mijn opdrachtgevers zijn er altijd erg blij mee. Die vinden het PDF bestand altijd heel overzichtelijk.”

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Contactformulier

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren.