RAPP renovatieapplicatie

De renovatie applicatie voor schilderbedrijven

Waarom kiezen voor RAPP?

Als schilderbedrijf in de bouwsector weet je dat een efficiënte administratie essentieel is voor het soepel draaien van je bedrijf. Niet alleen zorgt het voor een helder overzicht van je uitgaven en inkomsten, maar het stelt je ook in staat om projecten beter te beheren en klanten effectiever te bedienen. Hier komt RAPP, de renovatie applicatie voor schilderbedrijven, om de hoek kijken.

Wat is RAPP?

RAPP is een slimme administratietool ontworpen voor ZZP’ers en MKB’ers in de bouwsector. De app is ideaal voor bedrijven uit verschillende sectoren in de bouw, waaronder schilderbedrijven. Met RAPP maak je gemakkelijk en snel de balans op van jouw geïnventariseerde- en gemaakte kosten. Hierdoor kun je direct controleren of je binnen het budget blijft en welke marges van toepassing zijn op een specifieke klus.

Waarom kiezen voor RAPP als schilderbedrijf?

Reviews van tevreden schilderbedrijven

Schilderbedrijf Peters van Ton B.V.
Lees verder
“Wij maken gebruik van RAPP sinds begin 2020. Hierbij hebben wij het gemak ontdekt van het gebruik van de app op de werkvloer alsook in de backoffice. De app is simpel en eenvoudig in gebruik wat het op de werkvloer prettig maakt om mee te werken. Ook kan het uitvoerend personeel eenvoudig opmerkingen toevoegen van eventuele aparte situaties die niet in de basisgegevens zijn toegevoegd. Daarmee krijgt de opdrachtgever een helder beeld wat er is aangetroffen in het werk en hoe het is uitgevoerd. Onze mensen op de werkvloer zijn hiermee heel erg geholpen doordat zij snel en eenvoudig alles kunnen vastleggen op een project. Zij willen tenslotte ook het liefst hun werkzaamheden uitvoeren zonder al te veel bezig te moeten zijn met administratief werk. Doordat de mensen op de werkvloer aan het eind van de dag de gegevens synchroniseren heeft de backoffice ook direct inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden. Ook is in het programma eenvoudig om voor iedere unieke opdrachtgever een eigen basis met gegevens met zijn eigen prijzen aan te maken. Daarbij is meteen het logo van de opdrachtgever toe te voegen waarmee je iets overdraagt wat voor henzelf herkenbaar is. Als zij een compleet overzicht ontvangen van met foto’s onderbouwde werkzaamheden van hun eigen pand(en) en met hun eigen logo op het voorblad is dat een stukje sales wat zichzelf verkoopt. Daarmee is een opdrachtgever goed te informeren en hebben zij voor hun eigen administratie meteen een helder naslagwerk. Kortom de ervaringen van het uitvoerend personeel en opdrachtgevers zijn positief en levert ons als uitvoerend bedrijf veel (tijd)winst op.”
GERT WOUDENBERG
Beek Schilders en Hout Herstel
Lees verder
“Ik werk nu een half jaar met de renovatie app. Het werkt makkelijk en is zeer overzichtelijk. Voor de klant maakt de app een duidelijk inventarisatierapport met uitleg van de gebruikte codes.”
BART BROUWERS
Rudie Jansen Schilders
Lees verder
“RAPP is de tool voor ons waarmee veel tijd wordt bespaard. Hiermee verzamelen we snel en overzichtelijk informatie over onze werken. De App is op vele manieren te gebruiken en naar eigen wens in te richten. Wij zijn er erg tevreden over. Tevens is de backoffice goed bereikbaar voor hulp en informatie, dat is ook een pluspunt.”

Vraag een gratis demo aan

RAPP is meer dan alleen een administratieve tool; het is een gamechanger voor schilderbedrijven die op zoek zijn naar een efficiëntere manier van werken. Met positieve feedback van diverse bedrijven binnen de sector, is het duidelijk dat RAPP de toekomst is voor schilderbedrijven die hun administratie naar een hoger niveau willen tillen.

Deel dit bericht met anderen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ontdek de mogelijkheden

Tijd besparen met de inventarisatie, documentatie, rapportages en calculeren? Ontdek de mogelijkheden!

blog

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren.