RAPP renovatieapplicatie

De interactieve implementatie bij Huipen

Vrijdag 3 november waren we bij Huipen Vastgoedzorg om een interactieve sessie te geven. Deze ochtend hebben we de vakmensen en projectleiders een uitgebreide uitleg gegeven over Rapp.

We waren al om 6.30 uur in Heemskerk. Het eerste deel van de ochtend hebben we de RAPP App geïntroduceerd bij de vakmensen. Eerst kregen zij een kleine uitleg over RAPP en is de app geïnstalleerd op alle telefoons. Vervolgens gingen ze oefenen met RAPP. Ze kregen allemaal een foto van een deur of een raam. Hier moesten dingen aan vervangen worden. Voordeur vervangen, deelvervanging tot 100 cm1, stenen verwijderen. Al deze labels werden toegevoegd aan de foto’s. Aan het einde werden alle foto’s nabesproken. Hier werd gekeken of de juiste labels gebruikt zijn en of er niks miste.  

Om 9.00 uur waren de projectleiders aan de beurt. Zij kregen uitleg over de webapp. Hoe deze werkt, wat je er allemaal mee kan en waar je dit kan vinden. Ook was er ruimte om vragen te stellen, welke meteen beantwoord werden. Daardoor bleef iedereen bij en was het duidelijk.

Proces van implementatie

Hoe ziet een implementatie er nou uit?

De app

De webapp

Demo

Wil je ook graag uitleg over de RAPP App?
Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Deel dit bericht met anderen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ontdek de mogelijkheden

Tijd besparen met de inventarisatie, documentatie, rapportages en calculeren? Ontdek de mogelijkheden!

blog

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren.