Timemanagement en Urenregistratie

Om de lopende projecten in renovatie- of schilderwerkzaamheden op een juiste manier onder controle te houden, zijn timemanagement en urenregistratie belangrijke onderwerpen. Er moet een juiste schatting gemaakt worden van de benodigde uren en deze uren moeten vervolgens bijgehouden worden door het uitvoerend personeel. Met RAPP kan dit allemaal een stuk sneller en slimmer.

Slimmer timemanagement en urenregistratie met RAPP

Via de projectmanagement functie kunnen de gewerkte uren (inclusief dat van personeel) en het inkopen van materiaal direct en op locatie geregistreerd worden. Dit levert een enorme tijdsbesparing op. Daarnaast kun je met RAPP het daadwerkelijke aantal gewerkte uren bijhouden doormiddel van een urenregistratie in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving.

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen
anderen:

Contact

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.