Offerte maken

Offertes maken wordt vaak gezien als een vervelende klus. Toch is het een essentieel onderdeel van het ondernemen. Als je een klus hebt bekeken en de hoeveelheid werk geïnventariseerd hebt, moet er een offerte opgesteld worden. Hierin geef je als bedrijf aan welke werkzaamheden gedaan worden, wat de planning van de klus wordt en welke kosten hieraan verbonden zijn. Tevens kan je aangegeven welk materiaal nodig is om de klus te klaren.

Slimmer offertes maken met RAPP

Met behulp van RAPP kun je snel en gemakkelijk jouw offertes opstellen. Het voordeel van het gebruiken van de applicatie is dat het proces van het inventariseren, voorbereiden van het werk en offreren aan elkaar gekoppeld zijn. De app biedt de gelegenheid om een rapport op te stellen met de beoogde werkzaamheden van een nieuwe klus en het kostenplaatje dat hieraan verbonden is. Deze rapportfunctie binnen de applicatie kun je gemakkelijk als offerte laten fungeren voor jouw bouwbedrijf. Het systeem biedt de mogelijkheid de offerte online via de mail of per post naar potentiële klanten te sturen. Deze manier van offreren bespaart je veel tijd.

Benieuwd wat RAPP jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen
anderen:

André Boekel

Directeur / Eigenaar ABK Renovatiewerken

“Dankzij RAPP hebben we nu een offerte, een fotorapportage en werkvoorbereiding in handen. Enkel door te inventariseren! Dit scheelt ontzettend veel onduidelijkheid en tijd.”

Contact

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!