Factuur maken

Als je als bouwbedrijf een klus hebt afgerond, is het tijd om de bijhorende factuur naar de klant te sturen. Facturen maken is een essentieel onderdeel van het ondernemerschap, maar is niet altijd een geliefde klus. Het maken van een factuur wordt vaak als een lastig en tijdrovend onderdeel gezien.

Slimmer factureren met RAPP

RAPP biedt ZZP’ers en MKB’ers de mogelijkheid tot eenvoudig factureren. De app biedt ondersteuning en een overzicht van alle administratieve onderdelen voor jouw bouwklussen en -projecten. De factuur kan via mail of per post naar de klant gestuurd worden. Deze manier van factureren levert een grote tijdsbesparing op. De app kan zowel op mobiel als de tablet of computer gebruikt worden. Daardoor kun jij altijd bij jouw gegeven en wordt het maken van een factuur een stuk gemakkelijker en sneller!

Benieuwd wat de Renovatieapplicatie jouw onderneming kan bieden? Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

Dit zeggen
anderen:

Contact

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wacht niet langer en neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan!

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.